"Битва Агротитанів": перемога за інноваціями | Agrilab
“Битва Агротитанів”: перемога за інноваціями!

4-5 вересня на Київщині вкотре відбулась “Битва Агротитанів”. Як і в попередні роки, компанія AgriLab стала партнером проведення цього масштабного заходу, який став яскравим відкриттям сезону осінніх виставок і Днів поля.

Щоб на власні очі оцінити переваги роботи різної техніки  безпосередньо у польових умовах, до Тетіївщини з’їхалися аграрії з усіх регіонів України, незважаючи ні на відстань, ні на зайнятість.

«Навіть попри жнива аграрії знайшли можливість приїхати на «Битву Агротитанів», яка з кожним роком набуває все більших масштабів. Сьогодні тут, без перебільшення, присутня вся Україна: і наші колеги з Донецької і Луганської областей, і з Івано-Франківської та Волинської областей.  Загалом, ми зібрали близько 1750 представників аграрних підприємств, земельний банк яких становить 4,3 млн га», – відкриваючи захід, зауважив  Андрій Дикун, Голова Всеукраїнської Аграрної Ради.

Те, що цьогоріч відвідувачів зібралося ще більше, аніж минулого року, було відчутно і біля стенда компанії АgriLab. Адже стрімке збільшення вартості всіх ресурсів спонукає аграріїв до пошуку нових рішень, що дозволяють заощаджувати добрива, насіння, паливо, а такими рішеннями є комплексна агродіагностика грунту та технології точного землеробства. Тож не дивно, що цього разу на “Битві Агротитанів” запитань щодо переваг комплексної агродіагностики перед традиційним аналізом грунту та етапів впровадження технологій точного землеробства було значно більше.

Щоб підтримати аграріїв на шляху інновацій, компанія AgriLab запропонувала спеціальну пропозицію: 15% знижки на комплексну агродіагностику грунту при замовленні переобладнання техніки для впровадження елементів точного землеробства. Скористатися умовами цієї пропозиції аграрії зможуть до кінця 2018 року. А те, що втрачати таку нагоду – не варто – підтвердили ті аграрії, які вже скористалися послугами компанії AgriLab. Наприклад, представник господарства  “Колос”  розповів, що минулого року провели комплексну агродіагностику 500 га своїх полів і результатами – цілком задоволені, а тому планують продовжити співпрацю і провести агрохімобстеження решти полів.

Баталії “Битви Агротитанів” розгорнулися не лише біля стендів та на полі, де проходила демонстрація роботи сіялок, культиваторів, розкидачів, комбайнів, а й на аукціоні вживаної техніки, який відбувся цього року вперше і викликав справжній ажіотаж серед фермерів.

«На сьогоднішній день актуальною для аграрія залишається проблема збуту вживаної техніки, адже в Україні немає такого майданчика, де б можна було це реалізувати. Тому, ми вирішили перейняти досвід США і створити таке місце, де кожен може виставити свою техніку і, можливо, комусь вона сподобається. Також, не потрібно забувати про сегмент малих фермерів, які не завжди можуть дозволити собі новий агрегат», – сказав господар заходу Руслан Голуб, директор ТАК-Агро.

Тож “Битва Агротитанів” вкотре підтвердила свій статус однієї із ключових агроподій в Україні, яка згуртовує однодумців та показує нові перспективи розвитку агробізнесу в Україні.

“Ми рухаємося вперед. І я хочу побажати всім, хто працює в аграрному бізнесі, хто живе в українському селі, щоб всі наші битви завершувалися перемогою України. Бо коли б’ються українці, тоді виграють вороги. Тому дай Бог, щоб ці битви допомагали просуванню українського агробізнесу, українського села і України”, – зауважив народний депутат УкраїниМикола Томенко. І з його словами – важко не погодитись.

Попередня новина Всі новини Наступна новина
Замовити дзвінок
Iм'я:
Телефон:
Додати коментар
Коментар:
Дякую за заявку. Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом дня.
Дякуємо! Тепер ви перші дізнаєтеся про інновації.